Over ons

Lazy Baboon is een op en top Belgische online webshop die gegroeid is uit het besef dat er in België weinig of geen online aanbod bestaat voor niet alledaagse labels en fashion in het algemeen.  

We focussen bewust op originaliteit en niet op massaproductie. Dit uit zich in onze collecties die minder of vaak onbekend zijn bij het grote publiek.

Iedereen is uniek maar volgt de massa, wij laten u zien dat het ook anders kan.

Via onze gebruiksvriendelijke webshop bieden we u maximale zekerheid in service en afhandeling van uw bestellingen. We zijn een online shop pur sang en leveren enkel via het internet. Daardoor kunnen we ons volledig concentreren op de essentie, uw order zo snel en veilig mogelijk bij u thuis leveren.  Wij zorgen ervoor dat iedere bestelling die voor 18h00 geplaatst en betaald is, de dag erna verstuurd wordt tijdens werkdagen.  U ontvangt uw pakje tussen de 2 tot 8 dagen na bestelling, afhankelijk van het te leveren land.

Te groot, te klein, geen probleem, u stuurt het ons gewoon terug en wij zorgen samen met u voor een passende oplossing.

Persoonlijke aanpak staat bij ons centraal.

Volg ons via de verschillende social media's en laat ons weten wat er bij jou leeft. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en visies.

 

“ Unique Clothes for Unique People ”